≈ Φ ≈

Geluid is voor mij een avontuur, een voortdurende zoektocht naar nieuwe of onbekende patronen, combinaties, wisselwerkingen en stemmingen. Een wereld van mogelijkheden, vaak op een onverwachte wijze en met onverwachte gedragingen. Ik zie geluid als de samenkomst en wisselwerking van twee objecten. Niet alleen een trommel is een instrument maar ook de stokken, niet alleen de snaren, maar ook de hand of het object dat ze aanraakt.

In mijn werk hou ik van eenvoud. Ik hou ervan om eenvoudigweg te werken met een paar objecten en een microfoon. Mijn beste herinnering aan geluidsopname zijn met mijn oude draagbare stereo bandrecorder of met de latere viersporen bandrecorders. Tegenwoordig werk ik ook met de computer, voor opnames en nabewerking, om het juiste geluid te creëren voor een bepaald project.

Gedurende de jaren heb ik in verscheidene groepen en projecten gespeeld. Daarnaast speelde ik ook als muzikant/performer in dans- en muziekimprovisatie groepen.

Je kunt me bellen, een e-mail sturen, of aanspreken als je een soundtrack of live geluiden nodig hebt voor je dansvoorstelling, theatervoorstelling, performance, installatie of project.

Voor informatie en prijzen kun je contact met me opnemen via of me bellen op 06 38 31 34 16.

Voor een paar voorbeelden kun je kijken in mijn portfolio.

links:

mommur chasma
indra karmuka
ayazoya
oeroer

ζ